ФОТО: Погледајте у каквим катастрофалним условима тренирају наши шампиони!

Published on 06/09,2018

У склопу пројекта „Подршка младима у локалним заједницама“ који ИОМ спроводи у нашој општини кроз низ активности, неформална група младих као проблем у нашој локалној заједници препознала је неусловност свлачионица на градском стадиону у Билећи.

Представници ове групе посјетили су тренинг пионирске селекције Фудбалског клуба „Херцеговац“ и увјерили се у каквим условима тренирају наши шампиони.

Сав јад, туга и чемер у којем се налази наш клуб огледа се у тим катастрофалним условима у којима тренирају све селекције Херцеговца. Лоши услови за тренирање примјећују се од самог доласка на стадион и уласка у свлачионицу, која дефинитивно својим стањем не оправдава тај назив.

Вјерујемо да имамо довољно истомишљеника широм региона, овако стање и овакав однос према својој дјеци, више не можемо и не желимо толерисати.
Ова група
је покренула иницијативу, те се позабавила писањем пројекта за санацију и адаптацију свачионица на градском стадиону како би аплицирла за финансијски грант.
Од ИОМ-а је добила позитиван одговор, па ће
следећих мјесеци радити на овом пројекту, чији је крајњи циљ обезбједити добре услове за бављење спортом младим људима, свим спортским колективима, као и рекреативцима.

Ове фотографије начињене недавно, а представљене у прилогу, приказују оргинално стање ствари на терену, и заиста згражавање свих, па чак и оних који немају везе са нашим градом.

Ових дана начинили смо листу потребних материјала и послова који су окарактерисани као приоритетни.
Разговарали смо са представницима општине и од њих добили увјерење да ће они извршити реконструкцију крова овог, чак и за наше услове, срамног здања.

Тренутна средства са којимa група располаже неће бити довољна за комплетно реновирање свлачионица, па Вас позивамо да се придружите борби за боље сутра наше дјеце.
Своју помоћу за санацију свлачионица можете уплатити на број жиро рачуна Фудбалског клуба
„Херцеговац“ Билећа: 562-0080000244543 (у НЛБ развојној банци) или лично код тренера Николе Лисова, Божа Рогача, Крста Миленића или Владимира Кашиковића.

Списак свих донатора и утрошених средстава од истих биће јавно објављен на нашем блогу!


*КЛИКНИТЕ НА СЛИКУ ДА ЈЕ УВЕЋАТЕ


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме