Пионири Херцеговца четврти у РС, Козара првак!

Published on 06/12,2018

Пионири фудбалског клуба Херцеговац освојили су четврто мјесто на завршници за првака Републике Српске.

На турниру, који је јуче и данас одржан у Брчком, Билећани су у борби за треће мјесто поражени од домаће Локомотиве резултатом 2:1.
Иако је екипа Локомотиве била физички надмоћнија у овој утакмици, а гости притом играли са само једним играчем из генерације 03, то наше пионире није спријечило да пруже одличан отпор домаћину. Екипа Херцеговца створила је неколико добрих шанси, а једини погодак постигао је Дејан Попара из пенала при резултату 2:0. На крају утакмице наши пионири су као најмлађа екипа на турниру испраћени великим аплаузом.

Млади фудбалери Херцеговца освојили су четврто мјесто на завршном турниру за првака Републике Српске у пионирској конкуренцији. На такмичењу које је данас одржано на стадиону "Др Милан Јелић" у Модричи, Билећани су у борби за треће мјесто поражени од Радника из Бијељине резултатом 1:0. Претходно су у борби за финале пионири Херцеговца изгубили од Борца из Бања Луке резултатом 2:0. Титула шампиона припала је добојској Слоги која је у финалу са 1:0 савладала Борац. Уз финалисте Слогу и Борац, и Херцеговац је изборио учешће у завршници пионирског шампионата Босне и Херцеговине. ПОЛУФИНАЛЕ: 10:00 ФК РАДНИК - ФК СЛОГА 1:4 11:30 ФК ХЕРЦЕГОВАЦ - ФК БОРАЦ 0:2 ЗА ТРЕЋЕ МЈЕСТО 16:00 ФК РАДНИК - ФК ХЕРЦЕГОВАЦ 1:0 ФИНАЛЕ 17:30 ФК СЛОГА - ФК БОРАЦ 1:0 (0:0)

Make Google view image button visible again: https://goo.gl/DYGbub

Претходно су у борби за финале пионири Херцеговца изгубили од Славије из Источног Сарајева резултатом 2:0.

Титула шампиона припала је екипи Козаре из Градишке, која је у финалу са 2:0 побиједила Славију.

Пехар побједнику Омладинске квалитетне лиге ФСРС, група Херцеговина уручен је данас екипи Херцеговца из Билеће.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме