Неформална група младих вас позива на сутрашњу акцију

Published on 07/05,2018

Неформална група младих окупљена око пројекта „Реконструкције и санације свлачионица на градском стадиону“ који је подржан од стране ИОМ-а, а у сарадњи са тренерима ФК Херцеговац наставља са активностима на санацији свлачионица.
Након што је завршена велика акција чишћења стадиона, у просторијама свлачионица на градском стадиону свакодневно се вриједно ради.

Већ увелико је почела санација крова, изливена je подлога, набављен материјал за изолацију и ангажовани мајстори. У наредним данима интезивно ће се радити на замјени канализационих и водоводних инсталација, а очекује се и испорука столарије.

Већ сутра са почетком у 17,00 часова биће одржана још једна акција којом је планирано обијање дотрајале керамике, припремање зидова за глетовање и кречење.

Пројекат санације свлационица финансијским грантом подржала је Међународна организација за миграције, општина Билећа, али и приватна и физичка лица.
Овим путем захваљујемо се свима који су подржали нас младе људе у нашим намјерама да поново оживимо спортски дух у нашем граду, и позивамо све добре људе који су у могућности да на било који начин допринесу успјешној реализацији наше идеје да нам се придруже. Новчане донације можете уплатити на жиро рачун: 5620080000244543 или лично тренерима Николи Лисову, Божу Рогачу и Крсту Миленићу.
За све остале врсте доприноса, савјете и сугестије стојимо на располагању.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме