Дјеца из Билеће одушевљена кампом у Теслићу!

Published on 07/17,2018

Протекле седмице у Бањи Врућици у Теслићу одржан је трећи Игокеа кошаркашки камп. На овогодишњем кампу, у прелијепом амбијенту Бање Врућице, учествовалo је шест дјечака из Билеће, чланови КК "Хео" Билећа.
Владана Вујовића, Давида Денду, Георгија Даковића, Милоша Стојановића, Николу Самарџића и Марка Иванковића на кампу је пратио тренер Борис Јокановић, који је уједно био и један од 12 тренера на кампу.

Мала група, али одабрана постигла је одличне резултате. Чак три дјечака освојила су медаље, и то: Владан Вујовић (2009. годиште) био је најмлађи учесник кампа и побједник такмичења у шутирању.
Давид Денда (2007. годиште) побједник је такмичења у слободнима бацањима и Георгије Даковић (2006. годиште) освојио је златну медаљу у такмичењу 5 на 5.

Дјеца су презадовољна кампом, гдје су седам дана свакодневно имали по два тренинга, један јутарњи и један поподневни, између којих се одлазило на базене, да би вечерњи термини били резервисани за такмичења.

На крају кампа сваки учесник је на поклон добио дрес, шорц и мајицу, а у склопу кампа учесници су имали мјерења, и тестирања стопала и кичме.

Дјеца су на одличан начин представила Билећу, и показала још једном да се у Билећи ради одлично са млађим категоријама и да Хео не треба да брине за своју будућност.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме