Куглаши Херцеговца славили у првој утакмици плеј-офа!

Published on 03/18,2019

Куглаши билећког Херцеговца у првом сусрету плеј-офа побиједили су екипу Лијевча резултатом 6:2 и тако повели 1:0 у полуфиналној серији.

С обзиром да су били фаворити у овом мечу, Билећани су у меч ушли потпуно опуштено што их је коштало неизвјесности до самог краја. Гости су у првом пару дошли до егала, што је био успјех с обзиром да играју са првопласираном екипом из лигашког дијела.
Шиник (565) је одиграо јако добро па је довео своју екипу до првог бода против комбинације Самарџић Б./ Фимић (518) и позамашне чуњске предности, али није имао подршку саиграча Шавије (526) који је са 3:1 изгубио од Гојковића (566), тако да је у првом пару резултат био скоро па изједначен 1:1 уз малу предност гостију од 7 чуњева. Други пар је донио лошу игру и једних и других, па су Парежанин (517) и Спасојевић на другој страни дошли до бодова за своје екипе. Послије другог пара гости су имали малу предност од 12 чуњева и 2:2. Да преузму иницијативу на себе и покажу зашто су у овом тренутку најбоља екипа у Републици Српској, пристали су Ивановић (550) и Војновић (558) који су јако добром и уједначеном игром отклонили све недоумице, те уписали битне побједе против Мирјанића (500) и Балабана (519) за коначних 6:2.

Друга утакмица плеј-офа између Лијевча и Херцеговца игра се наредног викенда у Градишци.


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме