ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Аполон први финалиста, вечерас се наставља друго полуфинале!

Published on 08/17,2017

Синоћ су на традиционалном турниру у малом фудбалу "Билећа 2017" одигране полуфиналне утакмице у конкуренцији пионира, кадета и сениора.
Посљедња утакмица вечери у којој су се састали Кафаница и Ник Пром прекинута је у 8. минуту, па ће бити настављена вечерас.

Синоћ су први на терен истрчали пионири (2004. годиште и млађи). Канинус је био бољи од Месаре Вукше резултатом 5:0 (3:0), док је Кафе бар Тротоар убједљиво савладао Ник Пром резултатом 10:0 (7:0).

Код кадета, дјечаци рођени 2001. године и млађи, виђене су двије до самог краја неизвјесне утакмице.
У првој полуфиналној утакмици Црвена Апотека је након прекорета славила против Љетниковца Станицe резултатом 2:1 (1:1). Станица је повела голом Перовића. Самарџић је изједначио на 1:1, да би коначан резултат утакмице поставио Милојевић.
У другом полуфиналном мечу састали су се Ауто центар Гацко и Алексић Комерц. Након регуларних 30. минута мреже су мировале (0:0), па се приступило извођењу пенала.
Након прве двије серије за Алексић Комерц су погодили Радовановић и Попара, док је шутеве Братића и Горановића (Ауто центар Гацко) скинуо сјајни Миљковић и одвео своју екипу у финале.

У сениорској конкуренцији било је планирано да се одиграју двије полуфиналне утакмице, али је због лоших временских услова одиграна само једна.

У првом полуфиналу сениора играли су Кафе бар Тротоар и Спалав Аполон.
За екипу Тротоара одлично је почело полуфинале. Већ на старту су повели голом Марка Илића, али то је било све од њих у овом дуелу. Онда на сцену ступају играчи Сплава Аполон.
Прво је Миленић одличним поготком изједначио на 1:1. Конфузију у одбрани Тротоара користи Аполон и до краја полувремена постиже још три поготка, од чега два аутогола, а један Борис Ивковић.
И у наставку Аполон је био боља екипа на терену. Тротоар је покушао да са вишком голман-играч направи резултат, али им то није пошло за руком. Аполон је другим голом Бориса Ивковића и десетим поготком на турниру Бокића поставио коначан резултат утакмице - 6:1.

У другом полуфиналном мечу, Кафаница и Ник Пром одиграли су само 8. минута, након чега је утакмица прекинута због кише. У том тренутку Кафаница је имала предност 1:0 голом Миловића.

Вечерас турнир почиње од 19,30 часова.
Прво ће на терен пионири и кадети, који ће одиграти утакмице за треће мјесто, након чега се (око 20,30) наставља утакмица Кафаница - Ник Пром.

РЕЗУЛТАТИ:


СРИЈЕДА (16.08.) - 18:00:

ПИОНИРИ
полуфинале


Месара Вукша                 0 (0)
Канинус                      5 (3)

Кафе бар Тротоар            10 (7)
Ник Пром                     0 (0)

КАДЕТИ
полуфинале


Црвена Апотека               2 (1)
Самарџић и Милојевић
Љетниковац Станица           1 (1)
Перовић

Ауто центар Гацко            0 /0/
Алексић Комерц               2 /0/

СЕНИОРИ
полуфинале


Кафе бар Тротоар             1 (1)
М. Илић
Сплав Аполон
                 6 (4)
Б. Ивковић (2), Миленић, Бокић и 2 аутогола

Кафаница                     1
Миловић
Ник Пром                     0

прекид у 8. минуту због кише

РАСПОРЕД:


ПЕТАК (18.08.) - 19:30:

ПИОНИРИ
за треће мјесто


Месара Вукша
Ник Пром

КАДЕТИ
за треће мјесто

Ауто центар Гацко
Љетниковац Станиц
а

СЕНИОРИ
полуфинале


Кафаница                        1
Ник Пром                        0
8. минута - прекид


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме