Јуниорке Херцеговца пласирале се на финални турнир првенства РС!

Published on 12/25,2018

Љубиње је данас било домаћин другог круга првенства Републике Српске у конкуренцији јуниорки, на коме су учешће узеле три екипе: Херцеговац из Билеће, ЖОК Леотар из Требиња и домаћин турнира, Љубиње-Банком из Љубиња.

Турнир је почео у 15,00 часова, а у првој утакмици играли су: Љубиње-Банком и ЖОК Леотар. Домаће одбојкашице су биле боље и славиле резултатом 3:1.
И у другом сусрету Требињке су доживјеле пораз, овог пута без освојеног сета (0:3), боље су биле јуниорке Херцеговца.

У посљедњем мечу, у директном дуелу за одлазак на финални турнир, играле су јуниорке Херцеговца и Љубиња-Банком. Билећке одбојкашице нису подлегле притиску са трибина, пружиле су одличну партију и дошле до побједе резултатом 3:1 - за пласман на финални турнир.

Све утакмице су одигране у дворани "Боровик" у Љубињу.

Поред јуниорки Херцеговца пласман на завршни турнир за првака РС, који се игра 27. и 28. априла 2019. године, до сада остварили су: Бимал Јединство из Брчког и Инова из Бања Луке.
Посљедњи учесник финалног турнира биће познат након одигравања турнира групе 3, који се игра 29. децембра на Палама, а на коме учествују: Јахорина (Пале), ХЕ на Дрини (Вишеград) и Гласинац (Соколац).


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме